Doğankent Halk Eğitimi Merkezi

WEB https://dogankenthem.meb.k12.tr
Adres : Sadaklı Mahallesi Doğankent/GİRESUN
VİZYON : Türk Milli Eğitimi`nin temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda, yaygın eğitim ile mesleki eğitimi kurumsallaştıran, çağdaş insan anlayışı ile bütün yenilikleri topluma aktaran ve bu şekilde toplumsal mutluluğa ve kalkınmaya hedeflenen bir kurum olmak.
MİSYON : Halkın yaşam kalitesini yükselterek, toplumsal refahı artırmak için; yaşam boyu öğrenme perspektifi içerisinde, toplumun her yaş ve eğitim düzeyindeki kişilere enerjilerini ve yaratıcılıklarını ortaya çıkaracak, öğrenme, iş ve yaşam becerilerini geliştirecek, her zaman ve her yerde uygulanabilecek yaygın eğitim programları geliştirmek, işgücü piyasasının ihtiyaç duyduğu çırak, kalfa ve ustaların geliştirilmesini sağlamak, gerekli yasal düzenlemeler yapmak ve denetlemek.
BAŞARILAR : başarılar

Öğretim Şekli :Kurs, sabah,öğle,akşam